För jobbsökande

Hitta jobb

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

Tips! Du hittar mig också alltid nere i högra hörnet

Vi är Clockwork!

Bemanning och rekrytering

Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, breda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Du får en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, tjänstepension och såklart kollektivavtal. Vi jobbar mot flera branscher – allt från industri till tjänstemän.

Matchning

På Clockwork guidar vi arbetslösa till vägen mot arbete eller utbildning via Arbetsförmedlingens tjänst rusta och matcha. Målet är alltid att du snabbt ska komma ut i arbetslivet via jobb eller studier. Tillsammans med din personliga jobbkonsult får du bland annat hjälp att komma i kontakt med arbetsgivare och ta fram en personlig karriärplan. Allt för att du så snabbt som möjligt ska få ett arbete eller påbörja studier.

Skola

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering finns till för att stötta och utveckla skolan. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal – från förskola till högskola. Alla vi som jobbar med skola på Clockwork har erfarenhet av att själva vara rektorer och lärare och vi brinner för det vi tycker är viktigast – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Rätt person på rätt plats

Som konsult hos oss gör du skillnad hos våra kunder! För oss är det därför viktigt att du kommer till rätt arbete och arbetsplats. Vi har kvalitetssäkrade processer för att skapa bästa möjliga förutsättningar. Att vi har så många nöjda kunder beror till stor del på våra konsulter. Majoriteten av våra uppdrag förlängs eller leder till en anställning direkt hos kunden.

Hos oss har du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete med kontinuerlig uppföljning. För att säkerställa att du är väl förberedd och trivs på ditt nya jobb har vi krav på introduktion första dagen tillsammans med ansvarig person på plats. Vi har även gemensamma aktiviteter för all vår personal där du får möjlighet att lära känna någon av alla drygt 2400 konsulter hos Clockwork. Hoppas vi ses!

Clockwork Stories

Flytten hem gav ny karriär och mer livskvalitet

Läs mer

Ett snabbspår till Industrijobb på Atlas Copco

Läs mer

Man kan ta en mas från Dalarna, men aldrig Dalarna ur en mas

Läs mer

Från simlärare till materialhanterare inom industrin

Läs mer

Förbättra din ansökan

Viktiga tips för en lyckad ansökan

läs mer

Hitta jobb & personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

För jobbsökande

Jag söker jobb

Då har du hittat rätt!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

* Japp, dessa uppgifter är obligatoriska

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.