Rekrytering

Att rekrytera personal med rätt inställning och rätt kompetens kan vara en utmaning. Vi hjälper våra kunder med det varje dag.

På Clockwork har vi flera års erfarenhet av att hitta, sålla och intervjua potentiella medarbetare till våra kunder. Just därför vet vi att det inte bara är kompetens som avgör om en kandidat passar för jobbet eller inte – inställning och motivation är oftast minst lika viktigt.

När du anlitar Clockwork för ett rekryteringsuppdrag sätter vi oss ner för att sammanställa vem du letar efter. Är det en chef, en specialist, en tjänsteman eller någon helt annan? Du berättar, vi antecknar. Resultatet blir en annons som vi strategiskt delar i våra kanaler och nätverk.

Sedan Clockwork startade 2012 har över 60 000 personer sökt jobb hos oss. Vi har förstås inte anställt allihop, men de flesta har vi träffat i en intervju. Det har gjort att vi har skaffat oss ett bra sinne för vilka kompetenser och personligheter som passar in i vissa företags kravprofiler. När du som kund söker personal via Clockwork är chansen därför stor att vi vet precis vilken typ av kandidat du letar efter.

När vi tagit fram ett urval av de bästa kandidaterna kallar vi in dem för intervju. Vi ställer frågor om deras drivkrafter och om varför de vill jobba på just ditt företag. Därefter tar vi referenser och genomför bakgrundskontroller innan vi slutligen presenterar en handfull kandidater som vi tycker att du borde träffa. Vem som passar för rollen vet ju nämligen du bäst.

Ungefär så går det till – i stora drag. När du jobbar med oss kan du som företagare fokusera på att driva din verksamhet. Vi kan hjälpa dig med hela eller delar av rekryteringsprocessen.

Hitta jobb & personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

För jobbsökande

Jag söker jobb

Då har du hittat rätt!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

* Japp, dessa uppgifter är obligatoriska

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.