Rekrytering

På Clockwork har vi flera års erfarenhet av att hitta, sålla och intervjua potentiella medarbetare till våra kunder. Just därför vet vi att det inte bara är kompetens som avgör om en kandidat passar för jobbet eller inte – inställning och motivation är oftast minst lika viktigt.

Rekrytera chefer och specialister med oss!

När du behöver rekrytera erbjuder vi en komplett process där du kan känna dig trygg med att vi arbetar utifrån en genomarbetad metodik – från första kontakt till anställning och uppföljning. Våra erfarna rekryteringskonsulter har lång erfarenhet att rekrytera från alla branscher och specialistområden.

Kompetensbaserad rekrytering

Som kund hos oss får du löpande information om hur det går i rekryteringsprocessen och vad nästa steg är, så att vi tillsammans kommer framåt och till slut hittar rätt kandidat för uppdraget. Vi arbetar kompetensbaserat vilket innebär att vi utvärderar och bedömer kandidater utifrån kompetens och inget annat.

Hållbar rekrytering

För att säkerställa hållbara rekryteringar är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att de kandidater som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt.

En process tillsammans med oss ser ut så här

Behöver du hjälp med en rekrytering – kontakta gärna ditt närmaste kontor!

Clockwork Stories

Flytten hem gav ny karriär och mer livskvalitet

Läs mer

Rekrytering för en hållbar framtid

LÄs mer

Hitta jobb & personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

För jobbsökande

Jag söker jobb

Då har du hittat rätt!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

* Japp, dessa uppgifter är obligatoriska

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.