KROM

Matchning

På Clockwork guidar vi arbetslösa till vägen mot arbete eller utbildning. Hos oss är det du och din kompetens som är det viktiga, och målet är alltid att du snabbt ska komma ut i arbetslivet.

Kundval Rusta och Matcha (KROM) är Arbetsförmedlingens tjänst för dig som behöver intensivt och individuellt anpassat stöd i jobbsökandet. Tjänsten ges av privata leverantörer som har avtal med Arbetsförmedlingen – Clockwork är en av dem. Matchningstjänsten utgår ifrån olika nivåer och anpassas helt utifrån dina behov. 

Matchning är ett av fem affärsområden, där du får träffa och jobba nära våra erfarna rekryterare som har lång erfarenhet av att hjälpa kandidater på vägen mot nya utmaningar och drömmar. Du får tillgång till inspirerande aktiviteter, intervjuträning och individuell vägledning.

Som etablerat bemannings- och rekryteringsföretag har vi på Clockwork ett brett nätverk av affärskontakter. Här får du träffa och jobba nära våra erfarna rekryterare som gärna delar med sig av sin kunskap och expertis. På Clockwork tillsätter vi dagligen lediga jobb. Som deltagare i KROM matchar vi din kompetens med behovet hos våra kunder. Det är just det som gör Clockwork till den enklaste vägen mot ett nytt jobb.

Vill du få hjälp att komma ut på arbetsmarknaden?

Är du inskriven hos Arbetsförmedlingen och har rätt till tjänsten Kundval Rusta och Matcha?
Då ska du höra av dig till oss, eller varför inte komma in och säga hej!

Hör av dig!

Vill du veta mer? Hör gärna av dig till oss, vi försöker svara så fort vi kan!

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Clockwork stories

Motivation viktigast när McDonalds i Umeå rekryterar

Clockwork och McDonalds har mycket gemensamt. Båda vill bland annat bidra till hållbarhet genom mångfald och ser därför rekrytering som ett viktigt verktyg. I Umeå har samarbetet fungerat så bra att McDonalds rekommenderat Clockwork till fler enheter i restaurangkedjan.

Läs mer

Hitta jobb & personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

För jobbsökande

Jag söker jobb

Då har du hittat rätt!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

* Japp, dessa uppgifter är obligatoriska

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.