Bemanning tjänstemän

På Clockwork är vi vassa på att hitta duktiga tjänstemän. Vi bemannar tjänster inom bland annat HR, ekonomi, försäljning, administration, kundservice, reception, IT och teknik.

Clockwork bemannar idag tjänstemän till över 100 olika kunder i vårt kära Norrland. Vi hjälper till som bäst vid tillfälliga arbetstoppar, frånvaro och ledigheter för ordinarie personal eller när det är dags att massrekrytera.

Bemanning av tjänstemän har det senaste åren visat sig vara en bra rekryteringskanal för våra kunder, där över 90% av våra konsulter erbjudits en anställning hos kundföretaget under eller i slutskedet av ett bemanningsuppdrag. På Clockwork tycker vi, konstigt nog kanske vissa skulle tycka, att det är roligt när våra konsulter lämnar oss för en fast tjänst hos kundföretaget. Det är då vi på riktigt kan få se frukten av en lyckad matchning: Konsulten har fått en fast tjänst och kunden är kompetensförsörjd. Clockwork har skapat två vinnare, vilket är den största vinsten för oss.

För att uppnå lyckade matchningar och vinnare i alla led ställs det höga krav på våra interna processer. Vid rekrytering av nya konsulter lägger vi stort fokus vid personliga kompetenser. Det skapar förutsättningar och möjligheter för oss på Clockwork att främja jämställdhet och mångfald hos våra kunder. Idag kan vi vara stolta över våra samarbeten med bland annat Siemens Financial Services, Komatsu Forest AB, Bredband2, Länsförsäkringar, Atea, COOR och Haglöfs.

Clockwork Stories

Sveriges nav – en plats som aldrig sover

Läs mer

Hitta jobb & personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

För jobbsökande

Jag söker jobb

Då har du hittat rätt!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

* Japp, dessa uppgifter är obligatoriska

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.