Bemanning

Vi är inte ett “vanligt bemanningsföretag” som arbetar riktat till skolor. Vi är nämligen ett gäng som alla har bakgrund inom skola eller förskola och när man samarbetar med oss får man all vår kompetens på köpet.

Att bemanna kan vara det du som skolledare behöver göra i glappet mellan två lärares anställningar, det kan också vara en god lösning när du snabbt behöver ha en specifik roll på plats men som du inte haft utrymme att bereda för. Vi bistår skolor, från förskola till vuxenutbildning, med lärare och annan skolpersonal vid korta och långa uppdrag över hela landet. För oss är korta uppdrag någon veckas behov medan ett långt uppdrag kan pågå under exempelvis ett helt läsår.

Våra konsulter är legitimerade lärare/förskollärare, pensionerade lärare och lärarstudenter. Vi har också konsulter inom elevhälsan och på andra funktioner inom skolan. All vår bemanning skräddarsys efter era behov!

Vi har lokal förankring på många orter och kan därför snabbt bistå dig med rätt kompetens för just ditt uppdrag och din skola.

Vill du bli kontaktad?

Lämna dina uppgifter här!

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Hitta jobb & personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

För jobbsökande

Jag söker jobb

Då har du hittat rätt!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

* Japp, dessa uppgifter är obligatoriska

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.