Rekrytering

Att rekrytera skolpersonal i tider av lärarbrist är en komplicerad och tidskrävande process som oftast hamnar på rektorn att lösa. Många gånger finns inte tid att göra mer än att lägga ut en annons på arbetsförmedlingen och vänta in kandidater. Processen som följer efter annonseringen blir lätt bristfällig och även här äts tiden upp av andra åtaganden. Med hjälp av oss på Clockwork säkerställer vi ert varumärke och framförallt kandidatupplevelsen.

Med hjälp av oss på Clockwork kan du som skolledare ägna dig åt det viktiga pedagogiska ledarskapet och lämna över delar eller hela rekryteringsförfarandet till oss. Vi hjälper skolledare över hela Sverige med deras rekryteringar och arbetar med det som kallas ‘kompetensbaserad rekrytering’. Till det tillkommer också vår egen kompetens inom skola då vi som jobbar med rekrytering har bakgrund inom skola som bland annat skolledare.

Exempel på befattningar som vi rekryterar: Skolledare, lärare till alla skolformer, barnskötare, fritidspersonal, förskollärare, kuratorer, skolsköterskor, skolläkare, studie- och yrkesvägledare och specialpedagoger m.fl.

Leder du en skola med internationell profil och behöver hjälp med rekrytering? – Look no further!  Vi har nämligen också ett brett nätverk inom den internationella skol-”bubblan” och du kan känna dig trygg med att vi hittar rätt kompetens för just din verksamhet.

Hör av dig till oss så berättar vi mer om våra rekryteringstjänster!

Hitta jobb & personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

För jobbsökande

Jag söker jobb

Då har du hittat rätt!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

* Japp, dessa uppgifter är obligatoriska

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.