Delar av en rekrytering

Förutom att erbjuda rekrytering av skolpersonal där vi har hand om allt som sker från vårt första möte till skrivet anställningsavtal hjälper vi er gärna med delar av processen.

Det är ett sätt att hjälpa er som har viss tid för att själva göra delar i rekryteringsprocessen och vill hålla nere kostnaden, men som önskar vår kompetens eller stöd i vissa delar. Vi vet vilka utmaningar som kan dyka upp när det gäller rekrytering av skolpersonal och kan erbjuda ett skräddarsytt upplägg utifrån era önskemål.

En väl utförd kravprofil är grunden i alla våra rekryteringsprocesser. Efter det kan vi bland annat erbjuda search efter rätt kandidat som innebär att vi kontaktar potentiella kandidater i våra egna kandidatbanker och nätverk. Vi kan också annonsera genom flertalet kanaler och sociala medier.

Önskar ni ytterligare hjälp kan vi erbjuda djupintervjuer, referenstagning och självklart utdrag ur belastningsregister med en kompletterande bakgrundskontroll.

Vi bestämmer inledningsvis vilka delar ni önskar ska ingå och under hela processen får ni återkoppling från ansvarig hos oss på Clockwork.

Kontakta oss, så kan vi bolla vad som passar er bäst i er rekryteringsprocess!

Hitta jobb & personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

För jobbsökande

Jag söker jobb

Då har du hittat rätt!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

* Japp, dessa uppgifter är obligatoriska

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.