Tillbaka till sökning

NO-lärare till År 7-9 och Gymnasiet

Om oss

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal – från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds ”lön varje fredag”, gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering

Dina arbetsuppgifter

I rollen som NO-lärare för År 7-9 och gymnasiet kommer du vara nyckeln till att forma nästa generations kunskapssamhälle. Dina huvudsakliga uppgifter inkluderar:

Att planera och skapa inspirerande NO-lektioner som stimulerar elevernas nyfikenhet och skaparglädje. Skapa en inkluderande lärandemiljö där varje elev uppmuntras att växa och utvecklas. Samt anpassa undervisningen för att möta individuella behov och skapa differentierade lärandeupplevelser.

Samarbeta nära med kollegor för att utveckla och implementera läroplanen.

Din profil

Vi söker en passionerad NO-lärare som trivs med att vara en del av förändringen och strävar efter att göra skillnad varje dag. För att lyckas i rollen bör du:

Ha en lärarutbildning och behörighet att undervisa i NO för År 7-9 och gymnasiet. Samt besitta starka ämneskunskaper och förmågan att inspirera genom undervisning.

Du engagerar dig i varje elevs individuella utveckling och skapa en positiv inlärningsmiljö. Att anpassa undervisningen för att möta olika behov och utmana eleverna att sträcka sig längre är en självklarhet för dig. Samt så trivas du med att arbeta i ett nära samarbete med kollegor och delta aktivt i skolans gemenskap

Vi vänder oss till NO-lärare som är intresserade av framtida möjligheter, och vi ser fram emot din ansökan för att stärka vår gemenskap.

Ansökan

Låt oss tillsammans skapa en framtid där du spelar en central roll i att forma unga sinnen. Ansök idag för att vara med och göra skillnad i elevernas utbildningsresa!

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag!
Sök tjänsten via: www.clockworkpeople.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning
www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu

Ansök

Har du frågor om jobbet?
Kontakta mig!

Nedim Oruc

Nedim Oruc

Konsultchef

E-mail: nedim.oruc@clwork.se

Liknande jobb (48) Visa alla

Verkar jobbet passa dig?Namn

Mini-CV, då kör vi!
Vad heter du?

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Kontakt

Tack! Hur kan vi
kontakta dig?

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Anställningar

Toppen! Kan du berätta lite kort om dina
två senaste anställningar?

Senaste anställningen

Tidigare anställning

Utbildning

Snart färdig! Vad har du för
utbildning(ar)?

Personligt brev

Sista nu! kan du berätta lite kort om dig
själv också?

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.
*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Hitta jobb & personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

För jobbsökande

Jag söker jobb

Då har du hittat rätt!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

* Japp, dessa uppgifter är obligatoriska

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.