Tillbaka till sökning

Ekonomistudenter till kommande extrajobb i Umeå!

Om oss

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Dina arbetsuppgifter

Vill du få relevant erfarenhet samtidigt som du studerar? Då tycker vi att du ska läsa vidare, för kanske är det tillsammans med oss du kommer ta steget mot något nytt! Vi söker efter dig som i dagsläget är studerande på högskola/universitet och som vill kombinera det med ett spännande och lärorikt extrajobb inom ekonomi där du även ges möjlighet att sommarjobba.

Till kommande uppdrag söker vi nu ekonomistudenter som vill hantera ekonomirelaterade och administrativa arbetsuppgifter. För att trivas som konsult så tror vi att du är en person som är serviceinriktad och naturligt nyfiken på människor. Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag och vanligt förekommande arbetsuppgifter är kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring samt avstämningar, varvid vi värdesätter kunskaper inom dessa områden. Moms, månadsavstämningar, löner och annan administration förekommer också beroende på kund.

Din profil

Vi tror att du läser till Civilekonom med inriktning företagsekonomi, redovisning eller handel och logistik alternativt läser du till Civilingenjör med inriktning industriell ekonomi. Har du erfarenhet av liknande roller eller har arbetat med internationella kontakter sedan innan är det meriterande.

För att leverera kvalitet till våra kunder så krävs det att du är noggrann, strukturerad och systematisk. Som person är du positiv i ditt sätt att vara, är flexibel och serviceinriktad i ditt sätt att hantera kunder och har en lösningsorienterad attityd. För att passa in hos oss är det också viktigt att du är en prestigelös lagspelare. Vidare är du noggrann och ambitiös med en positiv inställning. Tack vare ditt driv är du nyfiken och kommunikativ och arbetar lika väl självständigt som i grupp.

Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Ansökan

Vi arbetar löpande med proaktiva intervjuer, ansök därför redan idag via www.clockworkpeople.se. För frågor, kontakta Elin Hilli via tfn; 0733-51 27 13 eller Jennifer Åström Gustafsson, via tfn; 0733-51 27 14.

Ansök

Har du frågor om jobbet?
Kontakta mig!

Elin Hilli

Elin Hilli

Konsultchef

Telefon: +46 73 351 27 13

E-mail: elin.hilli@clwork.se

Verkar jobbet passa dig?Namn

Mini-CV, då kör vi!
Vad heter du?

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Kontakt

Tack! Hur kan vi
kontakta dig?

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Anställningar

Toppen! Kan du berätta lite kort om dina
två senaste anställningar?

Senaste anställningen

Tidigare anställning

Utbildning

Snart färdig! Vad har du för
utbildning(ar)?

Personligt brev

Sista nu! kan du berätta lite kort om dig
själv också?

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.
*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Hitta jobb & personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

För jobbsökande

Jag söker jobb

Då har du hittat rätt!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

* Japp, dessa uppgifter är obligatoriska

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.