Matchning

Vi hjälper dig att få ett jobb!

Välkommen till Clockwork!

På Clockwork guidar vi arbetssökande till vägen mot arbete eller utbildning. Hos oss är det du och din kompetens som är det viktiga och målet är alltid att du snabbt ska komma ut i arbetslivet.

Kundval Rusta och Matcha (KROM) är Arbetsförmedlingens tjänst för dig som behöver hjälp att hitta ett jobb eller hitta rätt studier. Matchningstjänsterna utgår ifrån olika nivåer och anpassas helt utifrån dina behov.

تقديم الطلب

Hur funkar det?

Fråga din arbetsförmedlare om du har rätt till tjänsten och välj Clockwork som leverantör!

Varför välja Clockwork?

Hos oss anpassar vi stödet efter dina behov och vi jobbar aktivt med att matcha dig mot arbetsgivare. Det viktigaste för oss är att du får ett jobb så fort som möjligt!

Du är det viktigaste för oss!

När du väljer oss som leverantör så kommer du märka att du står i centrum. Det viktigaste för oss är att du kommer till en långvarig sysselsättning så fort som det bara går! Är du nyfiken på att helt byta bana så kan våra duktiga studie- och yrkesvägledare hjälpa dig att ta reda på vad som skulle passa just dig!

Lokal närhet

En av våra styrkor är att vi är lokala, vi har goda relationer med många stora arbetsgivare på orten. Hos oss får du tillgång till hela vårt breda nätverk och vi jobbar aktivt med att matcha dig mot potentiella arbetsgivare!

Ansök!

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och hur du ansöker om tjänsten.

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Våra tidigare deltagare berättar!

Mötet med studievägledaren blev en helomvändning

Lena Westberg

Lena hade jobbat med ekonomi och kommunikation i 40 år, när hon via arbetsförmedlingen kom i kontakt med Clockwork för att delta i Stöd och matchning.

Hon lämnade inte Clockwork med ett nytt jobb inom samma bransch, som hon förväntade sig vid uppstarten.

– Jag har alltid haft ett intresse för trädgårdsskötsel, men mötet med studievägledaren var helt och hållet det som inspirerade mig till att ta tag i intresset, säger Lena Westberg.

Inspirationen som började flöda under de digitala mötena med studievägledaren fick styra Lenas skuta. Sedan i höstas studerar hon på Bollnäs Folkhögskolas trädgårdsutbildning som håller till på Wij trädgårdar. – Det här är så olikt min tidigare karriär.

– Jag är utomhus så mycket, och det är så roligt. Jag vill jobba med det här senare, men först ska jag bli klar med utbildningen.

Sano fick hjälp av Clockwork att komma vidare i karriären 

Sano Vafi (t.v)

Sano Vafi utbildade sig till kock i Guinea. När det blev dags att söka jobb inom drömyrket i Sverige, stod språksvårigheter i vägen för att komma vidare i karriären. Då kom Clockwork till hjälp för att komma vidare. 

Sano kom i kontakt med Clockwork Rusta & Matcha, för att få hjälp att hitta ett jobb som matchade hans profil. Ett stöd som visade sig bli lyckat. 

-Både Clockworks personal och deras upplägg passade mig bra. Genom dom matchades jag ihop med Mcdonalds och jag trivs jättebra där.  

Sanos jobbkonsult berättar att arbetsgivaren och Sano var en perfect match. 

-Han är så positiv och framåt, vilket var precis vad Mcdonalds letar efter i sina medarbetare, berättar Malin Nyström som är jobbkonsult på Clockwork. 

Nu har Sano jobbat på Mcdonalds i Ersboda i åtta månader. Han ser fram emot att få utvecklas ännu mera i köket på sin arbetsplats, men snart är det dags för semester. 

-Jag åker till Spanien efter sommaren för att få lite sol, avslutar Sano Vafir. 

Kreativitet och bra stöd tog Alexander till drömjobbet

Alexander Davidovich

Efter att ha kämpat med sitt lastbilskort en tid, kom Alexander i kontakt med Clockworks Stöd & Matchningsprogram. Med hjälp av studieplanering, driv och kreativitet har Alexander Davidovich nu ett sprillans nytt körkort och ett sprillans nytt jobb.

– Jag valde Clockwork av en slump hos arbetsförmedlingen och det blev så himla bra till slut. Jag fick individanpassat stöd, mycket information om företag som skulle passa mig av Clockwork, säger Alexander.

Alexander Davidovich hade innan han skrev in sig på Clockwork kämpat med att få klart sitt lastbilskort. På Clockwork fick han stöd under tiden han slutförde sin utbildning och under tiden han letade jobb inom drömyrket. Jobbet visade sig finnas på en oväntad plats.

– Jag såg ett transportföretag på Instagram som sökte personal, så jag hörde av mig till dom.

Det visade sig vara ett smart drag att höra av sig till företaget via Instagram, som Alexander nu ska börja jobba hos.

– Det ska bli kul att äntligen få komma i gång, säger Alexander.

Alexanders jobbkonsult Julia Hörvallius är inte förvånad över att Alexander har landat drömjobbet som lastbilschaufför.

– Han är en så driven person som kämpat länge, så det är kul att han äntligen får visa vad han går för, säger Julia.

Vill du jobba med oss? Hör av dig!

Hitta jobb & personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

För jobbsökande

Jag söker jobb

Då har du hittat rätt!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

* Japp, dessa uppgifter är obligatoriska

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.