Rekrytera lärare

Clockwork Skolbemanning är ledande på att rekrytera lärare och annan skolpersonal i Sverige.  Under en längre tid har vi upplevt en uppgång i förfrågningar från skolor runt om i landet.

Så om ni behöver rekrytera en lärare i Stockholm eller någon annan stad kommun så kan du kontakta oss. I kombination med en nationellt rådande lärarbrist och rapporter om sjunkande kvalitet i svenska skolor ser vi det som en skyldighet att hjälpa till med det vi gör bäst – att bistå med högkvalitativa processer för rekrytering och bemanning. Vår ambition är att fylla det behov som uppstår i skolorna när någon blir sjuk eller ska vara ledig, utan att skolorna själva ska ägna timmar åt administrativt arbete. Allt för att lärarna ska få mer tid till det som faktiskt är viktigt – att vara elevernas främsta resurs för inlärning. Om du letar ett bemanning och rekryteringsföretag för lärare så kontakta oss så kan vi berätta mer om vad vi kan göra för er skola.

Clockwork skolbemanning hjälper er rekrytera lärare till er skola

Clockwork är en auktoriserad verksamhet för rekrytering i Stockholm , med verksamhet i såväl som Umeå, Örnsköldsvik och ända ner till de södra delarna av landet. Vi är ett nytt rekryteringsföretag med relevanta värderingar och med erfarenhet som ett gammalt. Vår uppgift är dels att samla kvalificerade kompetenser och rätt personligheter, men främst att handplocka nya kollegor till ert företag och motivera dem till att utvecklas. Hos oss hittar ni kandidater specialiserade för de allra flesta typer av branscher och för de allra flesta typer av uppdrag. Vi förstår vikten av det långsiktiga, även i kortsiktiga uppgifter. Därför är vi ert naturliga alternativ av att rekrytera lärare i Stockholm.

Har vi lärare som vill arbeta i Stockholm som passar för din tjänst?

Parallellt med CV och kontaktuppgifter till alla som sökt jobb hos oss så bygger vi även upp en stor databas med pedagoger som startat en skräddarsydd jobbevakning via www.pedagogjobb.nu

Här kan du som söker lärare i Stockholm begära ett gratis urval ur en databas med hundratals lärare i Stockholm.

Hitta personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

Tips! Du hittar mig också alltid nere i högra hörnet

Hitta jobb & personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

För jobbsökande

Jag söker jobb

Då har du hittat rätt!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

* Japp, dessa uppgifter är obligatoriska

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.