Lön på fredag

Våra timanställda ska inte behöva vänta en hel månad på att få sin lön, vi tycker att det ska gå snabbare än så. Därför erbjuder vi våra konsulter veckolön istället för månadslön.

Ordning och reda, löning på fredag. Så sant som det är sagt, i alla fall för de som är timanställda hos Clockwork. Möjligheten att få sin lön utbetalad på fredagar erbjuds till alla våra timanställda konsulter som har en annan sysselsättning vid sidan av sitt arbete. Det kan exempelvis vara studenter som har extrajobb via Clockwork, eller personer som deltidsarbetar av andra anledningar.

Clockwork är Sveriges första bemanningsföretag att erbjuda veckolön. Ambitionen är att öka motivationen hos de som arbetar extra, eftersom veckolönen blir ett direkt resultat av veckans arbete. Med Lön på fredag rasslar pengarna in på kontot redan fredagen därpå. För de som istället önskar månadslön, precis som vanligt, finns den möjligheten förstås också kvar.

Så här säger våra konsulter om att få veckolön istället för månadslön:

”Fördelarna med att få lön en gång i veckan är att jag snabbt ser hur mycket jag tjänar varje vecka. Jag får en direkt respons på det jag jobbat och på så vis högre motivation till att göra ett bra jobb.”
– Frida, student och säljare

”Veckolönen är ett välkommet tillskott i kassan lagom till helgen. Eftersom pengarna kommer redan veckan efter känner jag mig ofta motiverad till att ta på mig extrapass på jobbet.”
– Tove, student och säljare

Hitta jobb & personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

För jobbsökande

Jag söker jobb

Då har du hittat rätt!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

* Japp, dessa uppgifter är obligatoriska

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.