Clockwork stories

Clockwork banade väg för en långsiktig karriär

Ludvig Johansson har en lång och varm relation till Clockwork. Det första mötet med kompetensföretaget som gick av stapeln 2017, beskriver han som en andra chans i karriären. Idag har han gått från att vara konsult via Clockwork på Bredband 2 till att själv kompetensförsörja med Clockworks hjälp.

–  Efter ett abrupt slut på min tidigare arbetsplats, fick jag komma till en intervju på Clockwork. Från den första intervjun har jag känt att man tror på mig som människa och medarbetare. Tjänsten var en kundtjänstmedarbetaroll till A3 och kändes verkligen som en andra chans för mig, berättar Ludvig.  

Och chansen, den tog Ludvig. Som kundtjänstmedarbetarkonsult blev han kvar på Bredband 2, dåvarande A3, i sex månader innan han gick över till en fast anställning hos företaget. Han är fortfarande kvar, och har hunnit med en hel del på arbetsplatsen. 

Arbetsplatsen har passat Ludvig som handen i handsken. Under sina tre år har han varit med i bland annat utvecklingen av en ny tjänst inom bolaget. Tjänsten har fått namnet First line advisor och nu styr innehavaren av titeln skutan under kvällar och helger.  

Ludvig har under sin karriär på ett spännande sätt lärt känna Clockwork utan och innan. Få personer inom tjänstemannasektorn har varit både konsult och kund hos kompetensförsörjningsföretaget, men det är en erfarenhet som Ludvig besitter, då han nu är Team leader och kund på samma företag.  

–  Det som verkligen utmärker Clockwork är fokuset på människan. Sedan jag hade första mötet med Mattias på Clockwork i Umeå, har jag blivit sedd för den jag är. Man har verkligen tagit vara på mina positiva egenskaper, det har verkligen hjälpt mig att växa som medarbetare, tycker Ludvig. 

Det bästa med att jobba som konsult hos Clockwork, var den kontinuerliga kontakten och uppföljningen inom olika personalfrågor, minns Ludvig. Varje vecka fanns tillfälle att tillsammans med personal från Clockwork följa upp olika personalfrågor.  

Förtroendet han fick från Clockwork, visade sig vara starten på en lyckad och lång relation mellan både Ludvig, Clockwork och Bredband 2. Ludvig har fortfarande en mycket nära kontakt med kompetensförsörjningsföretaget i rollen som kund.  

Även från kundperspektivet, är engagemanget för konsulterna den största fördelen som Ludvig upplever.  

–  Både jag och konsulterna har tät kontakt med Clockwork, de kommer hit två dagar i veckan och tar helt hand om personalfrågorna som rör konsulterna. De anställer bara personer som de verkligen tror på, något även jag upplevde som konsult och som ger en hög kvalitet för oss.   

Det finns även fler fördelar med att låta Clockwork försörja företaget med tjänstemän med guldpersonligheter. 

–  Tid, jag har sparat massor med tid på att ta hjälp av Clockwork, det har varit värdefullt, avslutar Ludvig.  

Hitta jobb & personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

För jobbsökande

Jag söker jobb

Då har du hittat rätt!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

* Japp, dessa uppgifter är obligatoriska

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.