Lediga lärarjobb, Uppsala

Vi söker dig som:

Är lärare (behörig eller obehörig), utbildar dig till pedagog, arbetar inom skolan med exempelvis resursstöd eller liknande, är nyfiken på skolans värld, vill arbeta mycket, vill arbeta mindre, är nyfiken på något nytt, vill utvecklas i din roll, drivs av utmaningar, brinner för undervisning och skola och vill ha kompetent stöd.

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering finns till för att stötta och utveckla skolan. Det gör vi genom att rekrytera och bemanna med lärare, skolledare och övrig skolpersonal – för korta eller långa uppdrag. Lösningen skräddarsys efter skolans specifika behov. I vår kandidatbank finns lärare inom skolans alla nivåer, från förskola till högskola och allt däremellan. Här finns även personal inom elevhälsa, såsom skolsköterskor, skolläkare, specialpedagoger, kuratorer samt studie- och yrkesvägledare.

 

Vi kan erbjuda lediga lärarjobb, Uppsala

Uppsalahar ett stort urval på trevliga skolor att jobba på. Kontakta oss om du letar ett lärarjobb i Uppsala. Som arbetsgivare kan vi erbjuda avtalsenliga villkor, bra lön och support från härligt engagerade medarbetare som precis som dig gillar att utvecklas. Vi har ett generöst tänk kring friskvård  och möjligheten att arbeta så mycket eller så lite du själv önskar. Vi är ett relativt nytt företag med erfarenhet som ett gammalt. Vi har förstått vikten av lokal närvaro samtidigt som vi strävar efter, och lever upp till att ha en av branschens mest uppdaterade och aktuella kunddatabaser. Hos oss matchar vi enkelt ert företags behov av kompetens mot vårt kandidatnätverk, oavsett om du vill hyra personal i Uppsala eller på en ort längre norrut. Vi ser vikten av att finnas tillgängliga för så många som möjligt. Clockwork arbetar på så vis kontinuerligt med att bredda och förfina samtliga delar av vår verksamhet för att på så vis bli ditt självklara val av bemanning i Uppsala. Läs annars mer om våra lediga tjänster här www.pedagogjobb.nu

Hitta jobb

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

Tips! Du hittar mig också alltid nere i högra hörnet

Hitta jobb & personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

För jobbsökande

Jag söker jobb

Då har du hittat rätt!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

* Japp, dessa uppgifter är obligatoriska

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.