Lediga lärarjobb Falu kommun

Letar du efter efter lediga lärarjobb i Falu kommun ? Vi på Clockwork skolbemanning har många uppdragsgivare som ständigt letar efter kompetent personal.I takt med den lärarbrist som vi har i Sverige så har våra uppdragsgivare bättre och bättre jobberbjudande att komma med. Mest för att locka till sig den mest kompetenta personalen.

Vill du hitta fler lediga jobb inom skola kan du lära mer här www.pedagogjobb.nu

Kontakta oss för lediga lärarjobb falu kommun

Vi söker dig som:

Är lärare (behörig eller obehörig), utbildar dig till pedagog, arbetar inom skolan med exempelvis resursstöd eller liknande, är nyfiken på skolans värld, vill arbeta mycket, vill arbeta mindre, är nyfiken på något nytt, vill utvecklas i din roll, drivs av utmaningar, brinner för undervisning och skola och vill ha kompetent stöd. Falun kommun har många trivsamma skolor att jobba på. Registrera din CV eller kontakta oss för mer information om jobb i Falu Kommun.

Clockwork Skolbemanning är ett ledande bemanningsföretag skola &  förskola. Under en längre tid har vi upplevt en uppgång i förfrågningar från förskolor i hela Sverige. Vi rekryterar och bemannar förskolor och skolor runt om i Sverige. I dag är kompetens en stor konkurrensfördel när man skal utmärka sin förskola och få föräldrar att välja just er skola.

 

Hitta jobb

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

Tips! Du hittar mig också alltid nere i högra hörnet

Hitta jobb & personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

För jobbsökande

Jag söker jobb

Då har du hittat rätt!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

* Japp, dessa uppgifter är obligatoriska

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.