Lärarbemanning

Är din skola ute efter lärarbemanning? Kontakta oss på Clockwork Skolbemanning & Rekrytering. Att använda sig av lärarbemanning blir allt vanligare bland svenska skolor och ställer du höga krav på din personal är vi det självklara alternativet. Vi har lång erfarenhet av skolans värld då vi tidigare arbetat som både lärare och skolledare.

Varför lärarbemanning?

Det finns en mängd fördelar med att anlita oss när du behöver bemanning. Du får träffa handplockade kandidater och kan ägna dig åt pedagogiskt ledarskap istället för tidsödande jakt på rätt personal. Vi kan erbjuda ett brett spektrum av olika kompetenser och åldrar som består av allt ifrån lärarstudenter till pensionerade lärare med lång erfarenhet.

Alla har de en sak gemensamt, ett brinnande intresse för skola och undervisning. Alla våra anställda har genomgått en antagningsprocess med intervjuer och lämplighetstest, vilket innefattar referenstagning och utdrag ur Polisens belastningsregister. Detta för att säkerställa att alla vår lärarbemanning är lämpliga för arbete med barn. När du anlitar Clockwork för lärarbemanning får du alltid en kontaktperson som du direkt kan vända dig till vid frågor eller funderingar, och vi följer alltid upp vår personal med regelbunden avstämning.

Vi har sedan starten tagit emot runt 14000 arbetsansökningar och har idag ungefär 150 medarbetare på uppdrag runtom i landet. Dels på kortare konsultuppdrag, och dels på längre anställningar. Vi har ett av branschens mest uppdaterade och aktuella kandidatnätverk och lockar alltifrån industri- och lagerarbetare, till chefer och tjänstemän och mycket inom våra tjänster.  Ni matchar enkelt ert behov av kompetens mot vår databas varpå vi ser till att förmedla lämpliga kontakter, för att i slutändan sätta rätt person på rätt plats.

Hitta personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

Tips! Du hittar mig också alltid nere i högra hörnet

Hitta jobb & personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

För jobbsökande

Jag söker jobb

Då har du hittat rätt!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

* Japp, dessa uppgifter är obligatoriska

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.