Interim rektor

Clockwork är en strategisk och pedagogisk HR-partner för huvudmän i framkant. Här arbetar legitimerade lärare, specialpedagoger och skolledare med att kompetensförsörja Sveriges skolor med allt från elevhälsopersonal till skolchefer. Med breda kandidatnätverk hjälper vi människor vidare i karriären och skolor med hållbara rekryteringar.

 Rekrytera eller bemanna in en interim rektor? Kolla med Clockwork!

Hur kommer det sig att hälften av Sveriges rektorer slutar efter mindre än tre år i yrket? En av de vanligaste orsakerna är brist på rätt förutsättningar – vilket Clockwork jobbar för att förändra. Resultatet har visat sig vara över förväntan – 90 procent av de rektorer Clockwork rekryterat under fyra senaste åren väljer att stanna i yrket längre än genomsnittet.

Hos Clockwork jobbar ett gäng erfarna före detta rektorer. Det innebär att vi vet vilka utmaningar rektorn ställs inför, och vad som egentligen krävs för att lyckas i sitt uppdrag. Vi är helt övertygade om att transparens och effektivitet i rekryteringsprocessen är två viktiga faktorer för att lyckas.

I vårt breda rektorsnätverk finns rektorer som står redo att ta sig an korta eller långa uppdrag över hela Sverige. Målet är alltid att matchningen ska bli så bra som möjligt utifrån den kravprofil vi har för uppdraget. Urvalet görs utifrån en bedömning av vem som är mest lämpad utifrån kompetens, geografi och tillgänglighet under uppdragstiden.

Du får alltid en kontaktperson på Clockwork med tidigare rektorserfarenhet som finns tillgänglig för frågor och funderingar. Din kontaktperson ansvarar också för den rektorn och säkerställer att hen har allt som krävs för att lyckas i sitt uppdrag. Avstämningar med konsult och beställare sker minst en gång i månaden med utgångspunkt i uppdragsbeskrivningen. Självklart erbjuder vi alla våra konsulter kollektivavtal och marknadsmässiga löner.

Hör av dig så berättar vi om hur vi på Clockwork kan erbjuda dig en effektiv rektorslösning med hög kvalitet!

Hitta personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

Tips! Du hittar mig också alltid nere i högra hörnet

Hitta jobb & personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

För jobbsökande

Jag söker jobb

Då har du hittat rätt!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

* Japp, dessa uppgifter är obligatoriska

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.