Hyra rektor

Clockwork Skolbemanning är vårt affärsområde för att hyra rektor och annan skolpersonal. Över tid har vi upplevt en uppgång i förfrågningar från skolor som är i behov av personal.

Så om ni behöver hyra en rektor till er skola så kan ni kontakta oss i dag. Då Sverige har en lärarbrist så har vikten av att ha en stark kompetensförsörjning ökat bland skolorna. Och eftersom vi har ett fritt skolval så är personalen ev av de stora konkurrensfördelarna för skolan.

Vår ambition är att fylla det behov som uppstår i skolorna när någon blir sjuk eller ska vara ledig, utan att skolorna själva ska ägna timmar åt administrativt arbete. Allt för att lärarna ska få mer tid till det som faktiskt är viktigt – att vara elevernas främsta resurs för inlärning. Om du letar ett bemanning och rekryteringsföretag för lärare så kontakta oss så kan vi berätta mer om vad vi kan göra för er skola.

Clockwork skolbemanning hjälper er att hyra rektor till er skola

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering finns till för att stötta och utveckla skolan. Det gör vi genom att rekrytera och bemanna med lärare, skolledare och övrig skolpersonal – för korta eller långa uppdrag. Lösningen skräddarsys efter skolans specifika behov. I vår bank finns lärare & rektorer inom skolans alla nivåer, från förskola till högskola och allt däremellan. Här finns även personal inom elevhälsa, såsom skolsköterskor, skolläkare, specialpedagoger, kuratorer samt studie- och yrkesvägledare.

Vi som jobbar på Clockwork Skolbemanning har många års erfarenhet av skola och rektorsyrket. Vi vet vilka utmaningar som kan dyka upp när det gäller rekrytering av skolpersonal. Det gör att vi kan erbjuda ett skräddarsytt upplägg efter varje skolas specifika behov.

På Clockwork Skolbemanning & Rekrytering kan vi också bistå med expertkompetens när skolledningen, rektor, enskilda lärare eller olika arbetsgrupper behöver råd och stöd. Denna tjänst kallar vi för Processtöd och är utformad som ett kvalificerat mentorskap. Så tveka inte att kontakta oss när behovet av att hyra rektor uppstår. 

 

 

Hitta personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

Tips! Du hittar mig också alltid nere i högra hörnet

Hitta jobb & personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

För jobbsökande

Jag söker jobb

Då har du hittat rätt!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

* Japp, dessa uppgifter är obligatoriska

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.