Hyra lärare Stockholm

Har ni behov av att hyra lärare i Stockholm.  Vi på Clockwork skolbemanning har många lärare och duktiga pedagoger som är registrerade med sina CV hos oss. Att hyra lärare innebär att man kan snabbt täcka upp för sjukdom eller andra problem som uppstår när er skola får akut lärarbrist pga. av sjukdom eller liknande.

Kontakta oss om ni behöver hyra lärare till er skola. 

När du bestämmer dig för att hyra lärare av Clockwork Skolbemanning och rekrytering för att fylla ditt resursbehov tillämpas pris enligt överenskommelse, beroende på uppdragets omfattning och lärarens bakgrund.

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering finns till för att stötta och utveckla skolan. Det gör vi genom att rekrytera och bemanna med lärare, skolledare och övrig skolpersonal – för korta eller långa uppdrag. Lösningen skräddarsys efter skolans specifika behov. I vår kandidatbank finns lärare inom skolans alla nivåer, från förskola till högskola och allt däremellan. Här finns även personal inom elevhälsa, såsom skolsköterskor, skolläkare, specialpedagoger, kuratorer samt studie- och yrkesvägledare.

Clockwork attraherar och sysselsätter bästa lärarna och skolledarna. Vi finns till för er som söker ett stöd på lång sikt, eller en tillfällig konsult. Vi har förstått att det är individen som gör skillnad och arbetar på så vis därefter, för att i slutändan kunna tillgodose behoven hos dig som behöver hjälp med att hyra lärare eller annan skolpersonal i Stockholm-

Hitta personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

Tips! Du hittar mig också alltid nere i högra hörnet

Hitta jobb & personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

För jobbsökande

Jag söker jobb

Då har du hittat rätt!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

* Japp, dessa uppgifter är obligatoriska

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.