Hyra lärare, pris

Har ni behov av att hyra lärare eller annan skolpersonal? Vi på Clockwork skolbemanning har många lärare och duktiga pedagoger som är registrerade med sina CV hos oss. Att hyra lärare innebär att man kan snabbt täcka upp för sjukdom eller andra problem som uppstår när er skola får akut lärarbrist pga. av sjukdom eller liknande. En av många frågor vi får är vad det är för pris på att hyra lärare.

Kontakta oss om ni behöver hyra lärare till er skola. 

När du bestämmer dig för att hyra lärare av Clockwork Skolbemanning och rekrytering för att fylla ditt resursbehov tillämpas pris enligt överenskommelse, beroende på uppdragets omfattning och lärarens bakgrund. Du betala endast för den tid som personalen är i tjänst. Vill du hyra lärare under en hel termin eller ett läsår skrivs avtal, pris och fakturering sker därmed löpande under den avtalade perioden. Vår personal har självfallet avtalsenlig lön utifrån Almegas läraravtal med bemanningsföretagen. När du hyr lärare eller annan personal från Clockwork tar vi hela ansvaret för personalfrågor, och hanterar hela den administrativa processen. Tveka inte att kontakta oss på Clockwork Skolbemanning och rekrytering när du vill hyra en lärare, låt oss ge dig förslag på upplägg och pris.

Igår, eller rättare sagt för två år sedan, startade vi ett företag som fram till idag genererat cirka 140 000 arbetsansökningar. Nu engagerar vi omkring 500 anställda med jobbtillfällen i en rad olika branscher. Clockwork attraherar och sysselsätter alltifrån de mest drivna projektledarna till de mest kunniga industri- och lager arbetarna och de bästa lärarna och skolledarna. Vi finns till för er som söker ett stöd på lång sikt, eller en tillfällig konsult. Vi har förstått att det är individen som gör skillnad och arbetar på så vis därefter, för att i slutändan kunna tillgodose behoven hos dig som behöver hjälp med att hyra lärare eller annan skolpersonal.

Hitta personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

Tips! Du hittar mig också alltid nere i högra hörnet

Hitta jobb & personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

För jobbsökande

Jag söker jobb

Då har du hittat rätt!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

* Japp, dessa uppgifter är obligatoriska

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.