Erbjudande för medlemmar i Idéburna Skolors Riksförbund

Clockwork har sedan 2015 hjälpt huvudmän i hela Sverige med kompetensförsörjning av lärare, elevhälsopersonal och chefsrekrytering. Vi arbetar långsiktigt och hållbart och söker ständigt samarbetspartners där vi kan skapa värde. Vi har haft Sveriges mest nöjda kunder de tre senaste åren och fick även utmärkelsen för ”mest hållbara” i branschen. I samarbete med styrelsen för Idéburna Skolors Riksförbund har vi tagit fram ett exklusivt erbjudande för medlemmarna.

Lite om hur vi arbetar

Att stå utan rektor/skolledare är sårbart. Clockwork hjälper skolhuvudmän över hela landet med lösningar när behovet är som störst. Vi har genom åren bistått flera skolor och huvudmän i deras bemanning och rekrytering av skolledare med mycket goda referenser.

Interimlösningar - skolledare

Våra samarbetsskolor och huvudmän får snabb och smidig hjälp att lösa situationer vid avsaknad av rektor eller skolchef under exempelvis sjukskrivning eller under en rekryteringsprocess. Våra kandidater är erfarna skolledare och är självklart djupintervjuade referenstagna och bakgrundskontrollerade.

Rekrytering skolledare

Vi som arbetar med dessa uppdrag på Clockwork är rekryteringskonsulter med lång erfarenhet som skolledare och med upparbetade kandidatnätverk i hela Sverige. Vi arbetar alltid med kompetensbaserad rekrytering och har referensuppdrag med kontaktpersoner ni gärna får ta kontakt med. Som rekryterare särskiljer vi oss från andra genom vårt breda nätverk och koncentrerade fokus inom skola.

Vårt erbjudande

Alla medlemmar får ett erbjudande med enhetligt pris för en chefsrekrytering som gäller exklusivt för hela organisationen. Priset är anpassat så att mindre skolor ska kunna ta del av erbjudandet. I priset ingår en fullständig rekryteringsprocess enligt processen i bilden. Pris 100 tkr exkl. moms (Clockworks standardarvode är 2,5 x avtalad månadslön)

Hitta jobb & personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

För jobbsökande

Jag söker jobb

Då har du hittat rätt!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

* Japp, dessa uppgifter är obligatoriska

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.