Clockworks Sofi Centerman utsedd till

Årets rekryterare!

Årets rekryteringskonsult

När Branschen.se utsåg Årets Rekryterare den 22 mars 2022 gick första pris till Clockworks Sofi Centerman. ”Det känns helt fantastiskt! Att alla ska bli extra nöjda är min främsta drivkraft och där jag finner min motivation för att leverera det lilla extra i varje rekryteringsprocess”, säger Sofi Centerman.

Vinnarna i elva olika kategorier utsågs igår kväll den 22 februari på Recruitment Awards på Nalen i Stockholm. I kategorin Årets Rekryterare var det Sofi Centerman som fängslade juryn. 
– Jag får ofta feedback om att jag är otroligt engagerad och resonerande i alla mina kontaktytor. Jag har själv varit skolledare och vet att rätt person på rätt plats är A och O för att det ska fungera på sikt. Detta skapar ett förtroende både hos kunder och kandidater då de känner att jag bryr mig på riktigt och har god insikt i vad som krävs för att lyckas i sammanhanget, säger Sofi Centerman.

Juryn i kategorin Årets Rekryterare bestod av Arne Dahlberg, mångårig personalchef i företag som Continental, ISS och Coca-Cola, HR- och organisationskonsulten Eleonor Åslund och Patrik Hellberg, Utbildningsdirektör Academedia Vux.

Så löd juryns motivering:
”Vinnare som Årets Rekryterare har visat på att starkt engagemang, kvalitet och professionellt bemötande inte bara mot sina uppdragsgivare utan också på det sätt hen värnar om alla kandidater. Årets rekryterare levererar det lilla extra i varje rekryteringsprocess. Att det ger resultat! –  visas inte minst genom de återkommande kunder och före detta kandidater som återkommer till Årets Rekryterare.”

Sofie Centerman årets rekrytarare. Rekryteringskonsult hos Clockwork.

Vill du ha hjälp med en rekrytering? Kontakta ditt närmaste kontor!

Läs gärna mer om affärsområdet som Sofi arbetar inom: Clockwork Skolledare

Rollen som rekryteringskonsult

Rollen som rekryteringskonsult innebär ett helhetsansvar för hela rekryteringsprocessen, från början till slut, med alla tillhörande uppgifter. En viktig faktor för att lyckas med varje process är att Clockworks rekryteringsprocess är kvalitetssäkrad genom en ISO-certifiering. Att leverera kvalitet i varje steg, varje gång skapar en trygghet för kund, kandidat och rekryteringskonsult. 

Vilka egenskaper behöver du ha för att trivas i rollen som rekryteringskonsult?

Du är nyfiken på kunder och kandidater

Du tycker om att lära dig om olika människor, företag och branscher. Du är nyfiken på vad som skapar deras deras framgångar, misslyckanden och du vill använda din kompetens som rekryteringskonsult för att bidra till en hållbar framtid för både kandidater och kunder.

Du är en social person

I rollen som rekryteringskonsult träffar du många människor varje dag genom att arbeta med möten, telefonsamtal och e-post, här är det viktigt att du ser det som ett privilegium och inte se en belastning! Du ser veckans affärer som en förutsättning för att kunna arbeta hållbart. Du uppskattar att kundluncher alltid uppmuntras. Du uppskattar en kalender full av sociala aktiviteter med kunder och kandidater. Du förstår att människor vill göra affärer med personer de tycker om, och du tycker om människor! 

Du gillar att göra affärer

Som affärsdriven rekryteringskonsult hos Clockwork är det viktigt att göra affärer. Att göra affärer i rollen som rekryteringskonsult och som anställd på Clockwork innebär alltid att det ska finnas tre vinnare: kunden, kandidaten och vi. Om inte alla vinner på affären så är det inte en Clockwork-affär. 

Du uppskattar ett nära samarbete med kollegor med härlig stämning och mycket skratt

Hos oss arbetar vi utifrån devisen ”Jaget för laget”. Vi har samarbetar på riktigt för att skapa riktiga värden. Egoism premieras inte som rekryteringskonsult hos oss, vi har inget bonussystem. Vid lönesamtal med våra medarbetare mäter vi istället mjuka värden som hur väl varje kollega bidragit till att leva upp till våra värderingar!

Du vill verkligen hitta den bästa kandidaten, på riktigt

Du vet att den enda skillnaden mellan ordinary och extraordinary är det lilla extra. Att hitta den bästa kandidaten är ett ansvar som du trivs med att axla. Du värdesätter din yrkesstolthet som rekryteringskonsult! Du ser värdet i att möta nya människor och du uppskattar det sättet att arbeta. 

Du gillar att hålla dig sysselsatt och göra olika saker

Är du en person som trivs med oförutsägbarhet? Då kan du söka dig vidare till en roll som rekryteringskonsult hos oss! Arbetets dynamik kommer att hålla dig på tårna från det ögonblick du kliver in på kontoret. Visst kan du ha en uppfattning om vad din dag kommer att innehålla, och du har en bestämd struktur i vår process, men var beredd på överraskningar som får dig att ompröva dina prioriteringar. Det är inte alla som klarar av den här typen av arbete, men om du är som oss är det en ren lycka att få arbeta som rekryteringskonsult. Du kommer att ha möjlighet till kundmöten, search av kandidater, intervjuer, presentationer och mycket mer. Du kommer att vara den person som är ansvarig för att kommunicera med både kunder och kandidater, bedöma CV:n, skriva grymma rekryteringsannonser och följa upp alla aspekter av rekryteringsprocessen. Med det här jobbet flyger dagen förbi på nolltid!

Affärsmässig rekryteringskonsult sökes!

På Clockwork söker vi ofta efter nya kollegor. Kolla in våra lediga tjänster om du vill arbeta med rekrytering av företrädesvis chefer eller specialister. Vi söker dig som är trygg i både förhandlingssituationer med kunder och är en lagspelare av rang! Vi jobbar i en platt organisation där utveckling och innovation av våra produkter och tjänster sker i mötet med kunden.

Vi är nyfikna på hur vi kan hjälpa dig att dra nytta av din unika bakgrund och våra tjänster begränsar sig inte endast till tjänster inom ekonomiområdet eller någon annan nisch. Du ser att ditt nätverk bidrar till att skapa både den här veckans affärer och att framtida framgång avgörs av din aktivitetsnivå idag. 

Här har du möjlighet att vara med att arbeta med hos ett av Sveriges få bolag inom rekrytering som fått utmärkelsen Sverige Nöjdaste Kunder 2 år i rad!

Från våra kontor kan nå våra kunder snabbt! Vi är lokala, det är vi för att möta både kandidater och kunder på riktigt. Vi värdesätter det fysiska mötet, och upplever att våra uppdrag förbättras drastiskt från kravprofil och annonsering när vi får möta våra kunder som kandidater i både tal och skrift, men även mötas på riktigt: människa till människa. Så är vi vana att arbeta!

Skicka gärna din ansökan till närmaste kontor. Så ska vi hjälpas åt att utvecklas, så att varje kund hos oss möts av en bra rekryteringskonsult.

Din natur behöver vara anpassningsbar, här möter du kompetenta och prestigelösa kollegor, vilket vi tror att alla som arbetar med människor behöver. För oss är det viktigt att hitta ett team med erfarna kollegor i olika åldrar som arbetar med rekrytering av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för en hållbar framtid. Är du en affärsinriktad person som vill etablera och fördjupa relationer med kunder samt genomföra affärer där du arbetar mot egen lokal marknad som du delar med kollegor utan konkurrens? Har du en relevant högskoleutbildning? Eller är du bara rätt person för rollen och känner att kollegor, affärer nya arbetsmetoder och kickoffer ger energi. En organisation som värderar hållbarhet högt, där beslut om hållbarhet positioneras mot andra organisationer där en morot innebär utomlandsresor och enskilda medarbetares höga bonusar? Välkommen  till Clockwork Bemanning & Rekrytering AB! Välkommen att arbeta med oss!

Är du nyfiken på att läsa mer om vårt produktområde rekrytering?

Jobba som rekryteringskonsult hos Clockwork
Vill du jobba som rekryteringskonsult hos Clockwork? Hör av dig!

Hitta jobb & personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

För jobbsökande

Jag söker jobb

Då har du hittat rätt!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

* Japp, dessa uppgifter är obligatoriska

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.