Clockwork partner till Game for Börje

När välgörenhetsmatchen Game for Börje äger rum i Gävle på lördag kliver Clockwork in som officiell partner till evenemanget. ”Det känns självklart, vi vill göra vad vi kan för att samla in pengar till ALS-forskningen”, säger Clockworks vd Petter Lundgren.

Klockan 13.00 på lördag den 11 februari sänds hyllningsmatchen Game for Börje i TV4. Veteranlag från Tre Kronor möter Toronto Maple Leafs och stjärnor som bland annat Nicklas Lidström och Peter Forsberg finns med på isen. Matchen är en del av en rad hyllningar för ishockeylegendaren Börje Salming som gick bort i sviterna av nervsjukdomen ALS den 24 november 2022.
– Vi är otroligt glada och stolta över att vara en del av hyllningen till Börje. Vi har varit partner till Brynäs och En bra start i många år men det här är något vi gör utöver vårt ordinarie samarbete. Partnerskapet går ut på att vi skjuter in pengar som går oavkortat till ALS-forskningen, säger Petter Lundgren. 

För Clockwork är det angeläget att stötta matchen och hyllningen till Börje. 
– Dels eftersom det är ett sätt att bidra till den livsavgörande forskningen och samtidigt hylla en av världens största idrottare, dels eftersom det är en stor händelse i Gävle där vi har vårt huvudkontor. Vi vill självklart vara med och stötta denna typ av evenemang där vi med gemensamma krafter verkar för en bättre framtid, säger Petter Lundgren. 

Under matchen hyllas Börje bland annat med en vepa i taket på Monitor ERP Arena. 
– Börje ville att vi skulle använda kraften i hans namn så att inte fler skulle drabbas av skiten (ALS). Det är precis så vi tänkt från start. Tillsammans med Toronto Meaple Leafs, Svenska Ishockeyförbundet, TV4, våra partners och supporters ska vi använda kraften för att samla in så mycket pengar som möjligt till Börje Salming ALS-stiftelse, samtidigt som vi tillsammans skapar en minnesvärd hyllning till Börje som binder ihop hans hockeykarriär, säger Johan Cahling, kommersiell chef i Brynäs IF.

Så sänds hyllningshelgen för Börje Salming på TV4, TV4 Play och C More:

Fredag 10 februari:

Efter fem – Stortorget i Gävle: 17.00 – 19.00

Lördag 11 februari:

Nyhetsmorgon – Stortorget i Gävle: 07.55 – 13.00

Game for Börje: 13.00 – 16.00

I huvudet på Gunde Svan – Börje Salming: 16.00 – 16.55

Börje Salming-dokumentär: 16.55 – 17.55

Hitta jobb & personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

För jobbsökande

Jag söker jobb

Då har du hittat rätt!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

* Japp, dessa uppgifter är obligatoriska

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.