Branschens bästa betyg!

Hade vi varit större hade vi kunnat säga som det är: ”Vi har Sveriges nöjdaste kunder”. (Å andra sidan, då kanske vi inte hade haft Sveriges nöjdaste kunder.)

Vi växer så det knakar – på bara fem år har vi etablerat oss på 14 orter i Sverige. Men vi är fortfarande ett relativt litet företag i bemannings- och rekryteringsbranschen. Det har sina avigsidor. När Svenskt Kvalitetsindex (SKI) presenterar sin branschundersökning för 2019 så syns det nämligen inte att vi har Sveriges nöjdaste kunder!

I de offentliga tabellerna namnges bara de största och mest kända bolagen, och bland dem har vinnaren ett kundnöjdhetsindex på 70,4. Det är inte dåligt – branschsnittet ligger på 69,3. Men i skuggan av de stora omsättningstalen lyser vi upp tillvaron för våra kunder med ett nöjdhetsindex på hela 78,0! Vi får branschens bästa betyg, men får inte vara på prispallen!

Faktum är att vi bräcker branschen på alla punkter och har ”mycket nöjda kunder” (index högre än 75) i samtliga bedömningskriterier! Det finns med andra ord ingen, inte ens de största i branschen, som slår oss. Å andra sidan är det kanske just det – att vi inte är större än vi behöver vara – som gör att vi har så nöjda kunder. För som SKI själva kommenterar våra resultat: ”Det är det lokala, det nära och det personliga som sticker ut!”

Det är svårt att vara riktigt stor och samtidigt vara lokal, nära och personlig. Vi fokuserar på det senare, men det är klart att vi gärna fortsätter att växa. Så länge vi kan göra det med kunder som blir så nöjda som dem vi redan har.

 

 

Kundnöjdhet i branschen

Sedan år 2007 har Svenskt Kvalitetsindex undersökt hur nöjda kunderna är med bemanningsföretagen. Bemanningsbranschen har relativt högt förtroende och har hållit en jämn nivå på sin kundnöjdhet i över ett decennium.

Läs undersökningen i sin helhet här

Hitta personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

Tips! Du hittar mig också alltid nere i högra hörnet

Hitta jobb & personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

För jobbsökande

Jag söker jobb

Då har du hittat rätt!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

* Japp, dessa uppgifter är obligatoriska

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.