Tillbaka till sökning

Maskinförare till kund i Skellefteå!

Om oss

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Dina arbetsuppgifter

Som maskinförare kommer du att ha ansvaret för att smidigt och säkert hantera förflyttning, lastning och lossning av material, där du också ställs inför andra arbetsuppgifter vid behov. Din roll innebär att du kommer att arbeta både självständigt och i team med dina kollegor. En viktig del av ditt arbete är att kunna bedöma risker för att säkerställa en trygg arbetsmiljö. Tjänsten inleds som en 6 månaders visstidsanställning med goda möjligheter till övertag utav kund.

Din profil

För att trivas i denna tjänst är du är en engagerad, social och positiv person. Arbetsuppgifterna kan komma att variera beroende på uppdrag vilket gör det viktigt att du är flexibel och prestigelös, samt samarbetsvillig gentemot dina kollegor. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att köra olika typer av maskiner så som hjullastare, materialhanterare, kran, truck, grävmaskin mm. Det är en stor fördel om du har ett intresse för mekanik, då det kan förekomma enklare reparationer av maskiner. B-körkort är ett krav.

Ansökan

Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig Filippa Eriksson på 070 821 50 52 eller konsultchef Kristoffer Olsson 070 821 53 57.

Ansök

Har du frågor om jobbet?
Kontakta mig!

Filippa Eriksson

Telefon: +46 70 821 50 52

E-mail: Filippa.Eriksson@clwork.se

Liknande jobb (26) Visa alla

Verkar jobbet passa dig?



Namn

Mini-CV, då kör vi!
Vad heter du?

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Kontakt

Tack! Hur kan vi
kontakta dig?

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Anställningar

Toppen! Kan du berätta lite kort om dina
två senaste anställningar?

Senaste anställningen

Tidigare anställning

Utbildning

Snart färdig! Vad har du för
utbildning(ar)?

Personligt brev

Sista nu! kan du berätta lite kort om dig
själv också?

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.
*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Hitta jobb & personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

För jobbsökande

Jag söker jobb

Då har du hittat rätt!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

* Japp, dessa uppgifter är obligatoriska

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.