Tillbaka till sökning

Sjölins Smide expanderar och söker svetsare/svetsmontörer

Om oss

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi har lång erfarenhet från rekrytering – och bemanningsbranschen och vi vet hur viktigt det är med lokal närvaro. Vårt varumärke kännetecknas av ett högt personligt engagemang på alla nivåer – i relationen med våra kunder, kandidater och i relationen med våra konsulter. Vi vill med hög kompetens, ett genuint engagemang och prestigelöst arbetssätt smitta vår omgivning med positiv energi och inspiration och upplevas som en mötesplats dit företag och människor vänder sig när de vill ta nästa steg i utvecklingen. Clockwork finns i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget

År 1883 grundades Sjölins Smide i en liten lokal i centrala Hudiksvall. Sedan dess har vi hjälpt till att återuppbygga Sundsvall efter den stora branden 1888 men också servat Sveriges industrier med stål och smide. Sjölins Smide är idag, med sina ca 100 anställda, inte bara specialister på att leverera stålstommar till byggindustrin utan även en erfaren leverantör av speciallösningar.

Dina arbetsuppgifter

Sjölins Smide expanderar och söker därför svetsare/svetsmontörer till sin verksamhet i Hudiksvall. Som svetsare/svetsmontör hos Sjölins Smide kommer du att arbeta med stålkonstruktioner internt på verkstaden i Hudiksvall och montera dessa i fält hos kund både lokalt och nationellt. Vi ser därför att du bör ha en god verkstadsvana med inriktning svets och gärna montage.

Arbetsuppgifter som förekommer är olika metoder inom svets såsom MIG/MAG/MMA, montering och gasskärning. Arbetet utförs till en början i Sjölins Smides verkstadslokaler i Hudiksvall med vision om att ha möjlighet att arbeta periodvis ute hos kund med montage. Du måste alltså ha möjlighet att kunna resa och arbeta på annan ort i din anställning. Arbetstider är 07:00-16:00 för närvarande, skift kan förekomma vid produktionstoppar. För montagearbete förkommer vanligtvis andra arbetstider.

Din profil

För att lyckas i rollen hos Sjölins Smide ser vi att du är driven och initiativtagande. Du är skicklig på att arbeta flexibelt utifrån produktionens behov utan att tumma på kvalitén. Vi ser att du har en verkstadsteknisk grundutbildning på gymnasienivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har svetslicenser MIG/MAG, MMA alternativt uppvisande av kunskap på motsvarande nivå, likväl erfarenhet av gasskärning. Då resor förekommer är B-körkort en förutsättning.

Ansökan

Är det dig vi söker? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan! Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpeople.se, dock senast 2024-08-04 . För vidare frågor kontakta Tove Roslund på tove.roslund@clwork.se eller 073-351 27 94 eller Tove Skärberg på tove.skarberg@clwork.se alternativt 073-351 27 18.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök

Har du frågor om jobbet?
Kontakta mig!

Tove Roslund

Telefon: 733512794

E-mail: tove.roslund@clwork.se

Liknande jobb (25) Visa alla

Verkar jobbet passa dig?Namn

Mini-CV, då kör vi!
Vad heter du?

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Kontakt

Tack! Hur kan vi
kontakta dig?

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Anställningar

Toppen! Kan du berätta lite kort om dina
två senaste anställningar?

Senaste anställningen

Tidigare anställning

Utbildning

Snart färdig! Vad har du för
utbildning(ar)?

Personligt brev

Sista nu! kan du berätta lite kort om dig
själv också?

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.
*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Hitta jobb & personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

För jobbsökande

Jag söker jobb

Då har du hittat rätt!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

* Japp, dessa uppgifter är obligatoriska

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.