Tillbaka till sökning

Söker du nya utmaningar inom industrin till hösten? Se hit!

Om oss

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi har lång erfarenhet från rekrytering – och bemanningsbranschen och vi vet hur viktigt det är med lokal närvaro. Vårt varumärke kännetecknas av ett högt personligt engagemang på alla nivåer – i relationen med våra kunder, kandidater och i relationen med våra konsulter. Vi vill med hög kompetens, ett genuint engagemang och prestigelöst arbetssätt smitta vår omgivning med positiv energi och inspiration och upplevas som en mötesplats dit företag och människor vänder sig när de vill ta nästa steg i utvecklingen. Clockwork finns i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Dina arbetsuppgifter

Nyfiken på arbete inom industrin? Se hit! För kommande uppdrag i höst söker vi fler talanger till vårt kandidatnätverk. Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag men kan till exempel innebära montering av komponenter enligt instruktion, eller att styra och övervaka driften som operatör. Det kan även innefatta arbete på logistikavdelningen där du exempelvis förser monteringen med material eller tar emot leveranser.

Arbetstiderna kan vara dagtid eller skift och uppdraget startar efter behov.

Din profil

Oavsett uppdrag och kund är den gemensamma nämnaren att vi söker dig som är flexibel, har förmågan att ge det lilla extra och är nyfiken på nya kunskaper. Du tar dig an dina arbetsdagar med en positiv inställning och är mån om att göra ditt allra bästa. Ett tekniskt eller praktiskt intresse kan göra att du snabbare kommer in i rollen, men det viktiga är att du är öppen för att lära dig. Som person ser vi att du värdesätter laget före jaget och tar ansvar för att bidra med en positiv inställning till dina kollegor.

Ansökan

Är det dig vi söker? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan! Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpeople.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden, dock senast 2024-08-04. Då urvalsprocessen sträcker sig över en längre tid kan responsen på din ansökan eventuellt dröja. För vidare frågor kontakta Elias Lidberg på elias.lidberg@clwork.se eller 073-351 27 74 eller Tove Skärberg på tove.skarberg@clwork.se alternativt 073 - 351 27 18.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök

Har du frågor om jobbet?
Kontakta mig!

Elias Lidberg

Telefon: +46 73 351 27 74

E-mail: Elias.lidberg@Clwork.se

Liknande jobb (25) Visa alla

Verkar jobbet passa dig?Namn

Mini-CV, då kör vi!
Vad heter du?

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Kontakt

Tack! Hur kan vi
kontakta dig?

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Anställningar

Toppen! Kan du berätta lite kort om dina
två senaste anställningar?

Senaste anställningen

Tidigare anställning

Utbildning

Snart färdig! Vad har du för
utbildning(ar)?

Personligt brev

Sista nu! kan du berätta lite kort om dig
själv också?

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.
*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Hitta jobb & personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

För jobbsökande

Jag söker jobb

Då har du hittat rätt!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

* Japp, dessa uppgifter är obligatoriska

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.