Tillbaka till sökning

Processoperatör till Setra Långshyttan

Om oss

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget

På Setra är du med och utvecklar framtidens byggmaterial - trä. Här tar vi tillvara på dina idéer, din nyfikenhet och din erfarenhet. Våra värderingar - engagemang, nytänkande och ansvar - har vi med oss i hela verksamhetskedjan. Att främja en god arbetsmiljö är viktigt för oss, liksom att ge dig chansen till både karriärmöjligheter och utveckling. Vi tror på våra medarbetare. Och vi tror på trä.

Långshyttan är Setras centrum för modern träindustri. Här tillverkas bygglösningar i korslimmat trä, limträ samt träkomponenter för dörr- och fönsterindustrin. I Långshyttan finns även serviceorganisationen som sköter hela affären kring produkterna, med bland annat säljare och konstruktörer. Sammanlagt är vi runt 150 medarbetare. Produkterna säljs till kunder i Sverige och på flera exportmarknader.

Dina arbetsuppgifter

Vi letar efter engagerade processoperatörer som vill bli en del av vårt dedikerade team och bidra till att säkerställa en smidig och effektiv produktionsprocess. Som processoperatör kommer du att ha varierande arbetsuppgifter, inklusive övervakning av processen, säkerställande av höga kvalitetsstandarder, paketering av slutprodukten och utförande av mindre underhållsuppgifter.

Din profil

Vi söker efter ansvarsfulla individer som trivs med att vara delaktiga och bidra där det behövs. Som en del av vårt team förväntas du vara uppmärksam på kvalitet och beredd att upprätthålla höga standarder i vår produktion. Förmågan att arbeta både självständigt och i grupp är viktig för oss. Oavsett om du är erfaren inom processindustrin eller ny på området, är din positiva attityd och vilja att bidra avgörande för din framgång hos oss. På Setra är vi stolta över vår höga kvalitet och förväntar oss att varje medarbetare spelar en viktig roll för att säkerställa detta varje dag.

Ansökan

Du blir anställd genom Clockwork för att arbeta på uppdrag hos Setra Trävaror AB i Långshyttan. Efter 6 månaders anställning kommer lämpliga kandidater att gå över till en anställning hos Setra. Vi rekryterar produktionspersonal löpande och processen pågår kontinuerligt. Om du finner jobbet intressant och passande för dig, uppmanar vi dig att skicka in din ansökan redan idag. Urval sker löpande under ansökningstiden och tjänsterna kan tillsättas i takt med att vi hittar lämpliga kandidater. Ansökan kan skickas via vår hemsida www.clockworkpersonal.se och sista ansökningsdag är 31 augusti 2024. Om du har några frågor eller behöver mer information är du välkommen att kontakta vår konsultchef Jasmin M på e-postadressen Jasmin@clwork.se.

Ansök

Har du frågor om jobbet?
Kontakta mig!

Jasmin Muminovic

Jasmin Muminovic

Konsultchef

E-mail: jasmin@clwork.se

Liknande jobb (25) Visa alla

Verkar jobbet passa dig?Namn

Mini-CV, då kör vi!
Vad heter du?

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Kontakt

Tack! Hur kan vi
kontakta dig?

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Anställningar

Toppen! Kan du berätta lite kort om dina
två senaste anställningar?

Senaste anställningen

Tidigare anställning

Utbildning

Snart färdig! Vad har du för
utbildning(ar)?

Personligt brev

Sista nu! kan du berätta lite kort om dig
själv också?

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.
*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Hitta jobb & personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

För jobbsökande

Jag söker jobb

Då har du hittat rätt!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

* Japp, dessa uppgifter är obligatoriska

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.