Tillbaka till sökning

VVS-montör till Eklunds

Om företaget

Eklunds Mora AB är ett företag verksamma inom områdena värme, sanitet, brasvärme, el och kyl. Vi utför allt från små servicearbeten till större entreprenader. Vi är medlemmar i Sveriges Bad & Värmebutiker, Elkedjan och Eldabutiken. Vi är även ett Thermia Värmepumpscenter och Thermia Servicepartner. Idag är vi cirka 40 heltidsanställda fördelade på huvudkontor och en välsorterad VVS, badrums och kaminbutik på Tuvans handelsområde i Mora. Vi har 30 fullt utrustade servicefordon som rullar från Rättvik i söder till Grövelsjön i Norr. Detta gör oss till Norra Dalarnas största aktör!

Vill du vara med på vår resa och bidra till vår fortsatta framgång?

Dina arbetsuppgifter

Som VVS-montör hos oss på Eklunds Mora utför du installationer av värmeanläggningar, värmepumpar, ROT-arbeten, nyproduktion och servicearebeten. Vi erbjuder dig ett självständigt och omväxlande arbete med stort eget ansvar för att planera och strukturera ditt arbete. Du är vårt ansikte utåt och en viktig ambassadör för företaget. Tillsammans säkerställer vi att vi levererar god service och kvalitet. Här blir du en del av ett jordnära familjeföretag med korta beslutsvägar. Vi är moderna, digitala och månar om en god och trivsam arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska känna trygghet, trivsel och utveckling.

Din profil

Vi söker dig som har utbildning eller tidigare erfarenhet från branschen samt innehar B-körkort. Branschcertifikat VVS är önskvärt. För att trivas hos oss så behöver du vara social, serviceinriktad och ha lätt för att kommunicera. Du är en engagerad lagspelare som är van att jobba självständigt men som även trivs med att arbeta i grupp. Som person är du strukturerad, ordningsam och du tar stort ansvar för ditt arbete. Vi kommer i urvalet lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Eklunds Mora med Clockwork Rekrytering. Skicka in din ansökan så snart som möjligt via www.clockworkpeople.se dock senast 2024-08-04. Vi tillämpar löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Maria Södergren, 0733-51 27 69 eller maria.sodergren@clwork.se. Vill du läsa mer om Eklunds Mora så är du välkommen att besöka vår hemsida: eklundsmora.se

Ansök

Har du frågor om jobbet?
Kontakta mig!

Maria Södergren

Maria Södergren

Marknadsområdeschef

Telefon: +46 73 351 27 69

E-mail: maria.sodergren@clwork.se

Liknande jobb (25) Visa alla

Verkar jobbet passa dig?Namn

Mini-CV, då kör vi!
Vad heter du?

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Kontakt

Tack! Hur kan vi
kontakta dig?

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Anställningar

Toppen! Kan du berätta lite kort om dina
två senaste anställningar?

Senaste anställningen

Tidigare anställning

Utbildning

Snart färdig! Vad har du för
utbildning(ar)?

Personligt brev

Sista nu! kan du berätta lite kort om dig
själv också?

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.
*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Hitta jobb & personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

För jobbsökande

Jag söker jobb

Då har du hittat rätt!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

* Japp, dessa uppgifter är obligatoriska

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.