Tillbaka till sökning

Produktionstekniker till FoBe Produktion i Näsviken

Om företaget

FoBe Produktion AB erbjuder tjänster inom skärande bearbetning med inriktning på CNC-svarvning och fräsning. Vi håller till i Näsviken, ca 1,5 mil från Hudiksvall och är idag 28 anställda. Från våren 2020 så är vi en del av industrigruppen Polskenet vilket gör att vi har starka och engagerade ägare som ger oss fina förutsättningar att fortsätta utvecklas och att vara en trygg samt en inspirerande arbetsplats.

Vi jobbar mot flera olika branscher och många av våra kunder är bland Sveriges största industriföretag där kraven är tuffa när det gäller service, kvalité och leveranssäkerhet. Vi har en hög automatiseringsgrad i vår tillverkning och de flesta av maskinerna betjänas av robotar.

FoBe befinner sig i en expansiv fas och vi har gjort stora investeringar i vår maskinpark under senaste åren. Delaktighet, engagemang och glädje är några av våra nyckelord för vår arbetsplats

Vi söker nu ytterligare en produktionstekniker för att kunna ta nästa steg i vår utveckling. Som anställd hos oss så kommer du att jobba i ett framgångsrikt verkstadsföretag och med trevliga arbetskamrater.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som produktionstekniker är du en nyckelperson som ingår i företagets ledningsgrupp. Du kommer att jobba med beredningsarbete, programmering, rationaliseringar, kvalitetssäkring mm. Arbetet innebär omväxlande arbetsuppgifter och ditt arbete och engagemang är oerhört viktigt för oss. I det dagliga arbetet så kommer du att jobba tätt ihop med hela vår organisation och vår nuvarande produktionstekniker.

Vi erbjuder dig
Hos oss på FoBe blir du en del av en härlig gemenskap och får chansen att utvecklas i en trygg och trivsam miljö. Du jobbar med Sveriges viktigaste industrier, vilket göra att du kommer kunna växa som person och ta steg i din yrkesresa. Beslutsvägarna är korta och du har stor möjlighet att påverka din vardag.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet från tillverkningsindustrin inom skärande bearbetning. Har du en teknisk utbildning i grunden är det meriterade och vi ser gärna att du tidigare har jobbat i Monitor. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person har du en god kommunikativ förmåga och har lätt för att samarbeta.
Du är en lugn och trygg person är och kan jobba lösningsorienterat med fokus på förbättringsarbete.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta chefsrekryterare Jennie Helmersson på tel 073-351 27 05 Ansök gärna så snart som möjligt dock senast den 2024-08-04 via www.clockworkpeople.se.

Ansök

Har du frågor om jobbet?
Kontakta mig!

Jennie  Helmersson

Jennie Helmersson

Chefsrekryterare

E-mail: jennie.helmersson@clwork.se

Liknande jobb (25) Visa alla

Verkar jobbet passa dig?Namn

Mini-CV, då kör vi!
Vad heter du?

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Kontakt

Tack! Hur kan vi
kontakta dig?

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Anställningar

Toppen! Kan du berätta lite kort om dina
två senaste anställningar?

Senaste anställningen

Tidigare anställning

Utbildning

Snart färdig! Vad har du för
utbildning(ar)?

Personligt brev

Sista nu! kan du berätta lite kort om dig
själv också?

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.
*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Hitta jobb & personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

För jobbsökande

Jag söker jobb

Då har du hittat rätt!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

* Japp, dessa uppgifter är obligatoriska

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.