Tillbaka till sökning

Nyfiken på industrin? Ta chansen att sommarjobba med Clockwork!

Om oss

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget

Hurra! Nu börjar vår sommarrekrytering! Men varför ska du välja Clockwork i sommar? Oavsett om du är student och söker ett sommarjobb i linje med din utbildning eller om du vill vidga dina vyer med nya erfarenheter så kanske vi har just ditt sommaruppdrag. Som anställd konsult på Clockwork har du möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt, därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete under sommaren.

Dina arbetsuppgifter

Vill du vara den som ser till att en produktion kan hållas i gång när det behövs som mest? Då är det kanske dig vi letar efter! Vi söker nu ansvarstagande och nyfikna sommarjobbare till våra industrikunder i Gävle- och Sandvikenområdet!

Arbetsuppgifterna varierar men vår erfarenhet säger att våra industrikunder ofta eftersöker montörer, operatörer, truckförare, lager och logistikmedarbetare. Uppdragen sträcker sig i olika omfattning från maj till augusti och arbetstiden kan vara förlagd till dagtid eller skift.

Din profil

För oss på Clockwork är din bakgrund inte det viktigaste; vi tror att det du kan inte sitter i dina tidigare yrkestitlar, utan i vad du vill och vad du har för ambitioner. Men det kan vara en fördel om du är praktiskt lagd och lösningsorienterad för att snabbare komma in i arbetet. Du är en riktig lagspelare som inte drar dig för att hjälpa dina kollegor och du sprider positiv energi i gruppen. Att hålla hög kvalitet är alltid din första prioritet samtidigt som du utför ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi ser gärna att du som söker har gått ut gymnasiet, studerar på högskolan eller är redo för nya utmaningar i arbetslivet. Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos någon av våra kunder under sommaren.

Ansökan

Låter detta som något för dig? Då vill vi läsa din ansökan! Genom att söka tjänsten sommarjobb anmäler du ditt intresse för våra kommande sommarjobb. Processen pågår fram till sommaren och intervjuer sker löpande under urvalsprocessen. Återkopplingen kan dröja men vi hör av oss så fort vi har något besked. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tove Skärberg på 073-351 27 18 eller tove.skarberg@clwork.se.

Ansök

Har du frågor om jobbet?
Kontakta mig!

Tove Skärberg

Tove Skärberg

Kandidatansvarig

Telefon: +46 73 351 27 18

E-mail: tove.skarberg@clwork.se

Liknande jobb (49) Visa alla

Verkar jobbet passa dig?Namn

Mini-CV, då kör vi!
Vad heter du?

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Kontakt

Tack! Hur kan vi
kontakta dig?

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Anställningar

Toppen! Kan du berätta lite kort om dina
två senaste anställningar?

Senaste anställningen

Tidigare anställning

Utbildning

Snart färdig! Vad har du för
utbildning(ar)?

Personligt brev

Sista nu! kan du berätta lite kort om dig
själv också?

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.
*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Hitta jobb & personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

För jobbsökande

Jag söker jobb

Då har du hittat rätt!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

* Japp, dessa uppgifter är obligatoriska

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.