Tillbaka till sökning

Processutvecklare till FM Mattsson Group

Om oss

FM Mattsson Group bedriver försäljning, tillverkning samt produktutveckling av vattenkranar och tillhörande produkter under de starka och väletablerade varumärkena FM Mattsson, Mora Armatur, Damixa, Hotbath, Aqualla och Adamsez. Koncernens vision är att vara kundens första val i badrum, kök och kompletterande områden.

FM Mattsson Group har en värdegrund som är ett vägledande verktyg för alla relationer mellan medarbetare samt med omvärlden:
• Kunden kommer först
• Vi vinner tillsammans
• Jag kliver fram

Verksamheten omsatte 2022 över 1,9 miljarder kronor genom sina bolag i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Benelux, Storbritannien, Tyskland och Italien och hade 559 anställda. FM Mattsson Group är börsnoterat på Nasdaq Stockholm.

Brinner du för teknik samtidigt som du vill vara en del av ett ledande företag? Vill du vara med och ta ansvar för att utveckla vår process? Vi söker nu dig med stort intresse för processtekniska frågor och har erfarenhet av produktionsutveckling!

Dina arbetsuppgifter

Som processutvecklare hos oss får du en bred roll inom skärande bearbetning där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är industrialisering av nya produkter och optimering av processer. I rollen kommer du att utveckla och effektivisera produktionen med fokus på säkerhet, kvalitet och effektivitet genom metodförbättringar, investeringar och att driva projekt med hjälp av LEAN-verktyg för att uppnå ständiga förbättringar i produktionsprocessen.

Processutvecklingsavdelningen består idag av 26 medarbetare varav 6 processutvecklare där det finns ett nära samarbete både med medarbetare på andra avdelningar.

Din profil

Vi ser gärna att du som söker har utbildning inom produktionsteknik eller motsvarande kunskap förvärvad genom erfarenhet. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med Lean.

Som person har du en god analytisk förmåga i kombination med ett lösningsorienterat tillvägagångssätt och drivs av att jobba med förbättringar och driva förändring. Du har förmåga att organisera ditt arbete och ta egna initiativ samt ser nyttan av ett gott samarbete med andra. Din förmåga att se till helheten är viktig för oss och du kan omvandla verksamhetens behov till konkreta mål och aktiviteter som du följer upp för att se att vi når önskad effekt.

Vi siktar ständigt på att överträffa förväntningar hos våra kunder och medarbetare för att skapa vad vi kallar för WOW-känslan. Det handlar bl a om produkterna och tjänsterna som vi erbjuder, gemenskapen som vi känner och hur roligt vi har då vi lyckas tillsammans.

Vill du bli en del av vårt team, ansök idag!

Ansökan

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Erica Sundin eller Maria Södergren. Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den 12 mars 2023.

Facklig kontakt för unionen: Kerstin Resar Hinders, tel 0250-59 60 59.

Ansök

Har du frågor om jobbet?
Kontakta mig!

Maria Södergren

Maria Södergren

Marknadsområdeschef

Telefon: +46 73 351 27 69

E-mail: maria.sodergren@clwork.se

Liknande jobb (54) Visa alla

Verkar jobbet passa dig?Namn

Mini-CV, då kör vi!
Vad heter du?

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Kontakt

Tack! Hur kan vi
kontakta dig?

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Anställningar

Toppen! Kan du berätta lite kort om dina
två senaste anställningar?

Senaste anställningen

Tidigare anställning

Utbildning

Snart färdig! Vad har du för
utbildning(ar)?

Personligt brev

Sista nu! kan du berätta lite kort om dig
själv också?

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.
*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Hitta jobb & personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

För jobbsökande

Jag söker jobb

Då har du hittat rätt!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

* Japp, dessa uppgifter är obligatoriska

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.