Tillbaka till sökning

Produktionsledare

Om företaget

Huddig utvecklar, tillverkar och säljer HUDDIG grävlastare till linjebyggnad-, järnvägs- och entreprenadbranschen. HUDDIG har länge varit marknadsledande bland grävlastare på den svenska marknaden. Vi erbjuder den ultimata lösningen för effektivt arbete inom segmenten vi kallar City, Cable och Rail. Sedan starten 1959 har Huddig tillverkat mer än 12 000 grävlastare. Som företag är vi fast beslutna att ge våra kunder det bästa långsiktiga värdet genom att konsekvent erbjuda en maskin som är applicerbar på ett brett spektrum av applikationer med överlägsen kvalitet och utmärkt service.

Huddigs grävlastare är efterfrågade över hela världen och vi har idag 25 auktoriserade återförsäljare i 13 länder. Vi växer kontinuerligt på nya marknader och den interna stoltheten över våra produkter är kännbart hög.

Under 2022 lanserade Huddig en helt ny maskin baserad på hybridteknik, den första i världen inom denna viktklass. Huddig ligger i framkant med sin utveckling och har hållbarhet i fokus för allas vår framtids skull. Huddig har 115 anställda och vår fabrik samt huvudkontor ligger i kustsamhället Hudiksvall, en stad känd för att producera flera globala marknadsledande företag inom många olika branscher. Läs gärna mer om oss: www.huddig.com

Lockas du av att ta fram världens mest avancerade grävlastare med hjälp av ett motiverat och engagerat team? Vi söker dig som vill ta dig an rollen som vår nya produktionsledare inom avsnittet Montering.

Dina arbetsuppgifter

Ansvaret som produktionsledare inom monteringen innefattar personalansvar för ca 30 personer samt effektivisering och utveckling av våra arbetssätt och processer. Individens vy och gruppens utveckling ligger i ditt fokus. Vår produktion är i huvudsak delad i två avdelningar, vilket medför att du arbetar tätt ihop både med din kollega som är produktionsledare över komponenttillverkning samt med produktionsteknikavdelningen. Du rapporterar till fabrikschefen.

Din profil

Du har några års erfarenhet av att arbeta som ledare inom tillverkande industri eller annat närliggande tekniskt område. Tillsammans med den tekniska grundförståelsen är dina ledaregenskaper och din syn på ledarskap av största vikt. Med ett coachande förhållningssätt skapar du ett motiverande och engagerat arbetsklimat och du leder på ett prestigelöst sätt och skapar engagemang omkring dig. Som person trivs du med att jobba med och nära människor.

Meriterande är om du har intresse och erfarenhet av effektiviserings- och förbättringsarbete genom LEAN samt kunskaper i Monitor.

Vi välkomnar dig som vill vara med och utveckla verksamheten till nästa steg.

Ansökan

Huddig samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB. Frågor om tjänsten hänvisas därför till rekryteringskonsult Karin Fällman ten Berg på 073-351 27 97 eller karin.fallman@clwork.se. Sök tjänsten senast 5 februari via www.clockworkpersonal.se

Ansök

Har du frågor om jobbet?
Kontakta mig!

Karin  Fällman ten Berg

Karin Fällman Ten Berg

Rekryteringskonsult

Telefon: +46 73 351 27 98

E-mail: karin.fallman@clwork.se

Liknande jobb (57) Visa alla

Verkar jobbet passa dig?Namn

Mini-CV, då kör vi!
Vad heter du?

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Kontakt

Tack! Hur kan vi
kontakta dig?

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Anställningar

Toppen! Kan du berätta lite kort om dina
två senaste anställningar?

Senaste anställningen

Tidigare anställning

Utbildning

Snart färdig! Vad har du för
utbildning(ar)?

Personligt brev

Sista nu! kan du berätta lite kort om dig
själv också?

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.
*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Hitta jobb & personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

För jobbsökande

Jag söker jobb

Då har du hittat rätt!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

* Japp, dessa uppgifter är obligatoriska

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.