Tillbaka till sökning

Lärare årskurs 4-6

Om oss

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”.

Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget

ThorenGruppen är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag som driver gymnasieskolor, för- och grundskolor samt vuxenutbildningar från Malmö i söder till Kiruna i norr. Thoren Framtid ingår i ThorenGruppen med åtta förskolor och sexton grundskolor. Som medarbetare hos Thoren Framtid får du en unik chans att forma och utveckla ditt område och verksamheten.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en legitimerad grundskollärare för åk 4-6, som tillsammans med skolan vill möta och nå fram till alla elever och få dem intresserade av att fortsätta utforska och lära.

på Thoren Framtid får du en arbetsmiljö med förutsättningar för att du ska kunna utvecklas som individ och lärare. Du får frihet under ansvar, som gör det möjligt för dig att driva undervisningen framåt. Du ingår i ett nära arbetsteam som uppmuntrar idéer och kreativitet, där inget känns för stort eller svårt.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100%.

Din profil

Du är legitimerad lärare för åk 4-6. Som lärare på skolan tar du ansvar för ditt uppdrag och skapar meningsfulla sammanhang för dina elever.
Du sätter elevernas lärande i fokus, i klassrummet är du en naturlig ledare som är trygg med att jobba med ungdomar. Som person är du strukturerad, välplanerad samt flexibel i ditt arbetssätt.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb Skolan samarbetar med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen.
Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Felicia Davidsson på tfn: 070-821 53 43
Följ oss: www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning www.facebook.com/skolbemanning

Ansök

Har du frågor om jobbet?
Kontakta mig!

Felicia Davidsson

Felicia Davidsson

Konsultchef

Telefon: 070-8215343

E-mail: felicia.davidsson@clwork.se

Liknande jobb (56) Visa alla

Verkar jobbet passa dig?Namn

Mini-CV, då kör vi!
Vad heter du?

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Kontakt

Tack! Hur kan vi
kontakta dig?

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Anställningar

Toppen! Kan du berätta lite kort om dina
två senaste anställningar?

Senaste anställningen

Tidigare anställning

Utbildning

Snart färdig! Vad har du för
utbildning(ar)?

Personligt brev

Sista nu! kan du berätta lite kort om dig
själv också?

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.
*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Hitta jobb & personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

För jobbsökande

Jag söker jobb

Då har du hittat rätt!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

* Japp, dessa uppgifter är obligatoriska

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.