Tillbaka till sökning

Serviceinriktad dokumentansvarig till Mellansvenska Handelskammaren

Om företaget

Nu söker vi på Mellansvenska Handelskammaren en dokumentansvarig som är en stjärna på både administration och service.

Mellansvenska Handelskammaren är en medlemsorganisation som arbetar för företagens bästa i Gästrikland, Hälsingland och Dalarna och är engagerade i bland annat tillväxtfrågor inom infrastruktur, energifrågan, kompetensförsörjning och internationell handel. Vårt uppdrag är att, tillsammans med våra medlemmar, bidra till en hållbar tillväxt och stärka konkurrenskraften i och för vår region.

Ett av Mellansvenska Handelskammarens uppdrag är att stötta medlemsföretagen i olika exportrelaterade frågor. Bland annat innebär det att visera exportdokument som kan krävas vid internationell handel. Genom internationella avtal utfärdar Handelskammaren även ATA-carneter som används för att tullfritt kunna ta varor till ett annat land för en tidsbegränsad period. www.mellansvenskahandelskammaren.se

Dina arbetsuppgifter

I denna roll på Mellansvenska Handelskammaren kommer du att hjälpa våra medlemsföretag med deras internationella handelsdokument. Detta innebär att granska och godkänna dokument, framför allt via ett digitalt system men till viss del även manuellt. Du hjälper och förklarar för företagen vad som krävs för att få dokumenten godkända samt hanterar postgången. Du behöver kunna sätta dig in i frågor som rör till exempel frihandel och regelverk kopplade till tull och exportfrågor för att kunna vara behjälplig när företagen har frågor. Vi strävar alltid efter att hålla en hög servicenivå när gällande handläggningstid, kunskap och information.

I rollen ingår viss övrig administration, att vid behov stötta upp vår ekonomiavdelning med administrativa uppgifter samt att ansvara för skötseln av vårt fina kontor i Gävle.

Din profil

Vi söker dig som har en mycket god administrativ förmåga, gillar att hålla ordning och reda och har mycket god datorvana. Dina kunskaper i svenska och engelska är goda då båda språken används i den dagliga dokumenthanteringen. Det är meriterande om du har erfarenhet av administrativa serviceyrken och har arbetat med import- eller exportrelaterade frågor.

I denna tillsättning kommer vi att lägga stor vikt vid din personlighet och dina drivkrafter. Du vill alltid ge våra medlemmar ett varmt bemötande och förstår att en hög service är avgörande. Du är noggrann och tålmodig samt har förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Gävle där du behöver finnas på plats.

På Mellansvenska Handelskammaren är vi ett litet men sammansvetsat gäng, som gör mycket för att hjälpa varandra. Därför är det viktigt att du trivs med att vara en del av ett team och som gärna samarbetar med dina kollegor.

Ansökan

Är det här en tjänst för dig? Då ser vi fram emot att ta emot din ansökan! I denna rekrytering samarbetar Mellansvenska Handelskammaren med Clockwork Rekrytering. Skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se senast 2022-07-31. Vid frågor kring tjänsten kontakta någon av rekryteringskonsulterna Pernilla Antonsson på 073-351 27 31 eller Elin Broqvist 073-351 27 47. Välkommen med din ansökan!

Ansök

Har du frågor om jobbet?
Kontakta mig!

Pernilla Antonsson

Pernilla Antonsson

Rekryteringskonsult

Telefon: +46 73 351 27 31

E-mail: pernilla.antonsson@clwork.se

Verkar jobbet passa dig?Namn

Mini-CV, då kör vi!
Vad heter du?

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Kontakt

Tack! Hur kan vi
kontakta dig?

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Anställningar

Toppen! Kan du berätta lite kort om dina
två senaste anställningar?

Senaste anställningen

Tidigare anställning

Utbildning

Snart färdig! Vad har du för
utbildning(ar)?

Personligt brev

Sista nu! kan du berätta lite kort om dig
själv också?

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.
*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Hitta jobb & personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

För jobbsökande

Jag söker jobb

Då har du hittat rätt!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

* Japp, dessa uppgifter är obligatoriska

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.