Tillbaka till sökning

Vill du arbeta med utbildning?

Om oss

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal – från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds ”lön varje fredag”, gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna, omfattning, längd och placering varierar beroende på uppdrag. Du kan arbeta på uppdrag som konsult via oss på Clockwork eller bli presenterad för någon av våra samarbetsskolor som vi hjälper i rekryteringsprocesser. Om du har eget företag och vill arbeta som underkonsult och fakturera för ditt arbete är det också ett alternativ. Vi hjälper gymnasieskolor, vuxenutbildningar och yrkesutbildningar med kompetensförsörjning.

Din profil

Vi fyller på vår kandidatbank och vill komma i kontakt med dig som vill utbilda inom ditt specialistområde. Vi ser att du har arbetslivserfarenhet och är utbildad inom; programmering, elkonstruktion, byggnadsingenjör, maskininlärning, IT-säkerhet, spelutvecklare eller JAVA. Men är intresserade av att komma i kontakt med flera olika profiler, då våra förfrågningar varierar utifrån kundens behov. Det är en stor fördel om du tidigare har undervisat alternativt har annan pedagogisk erfarenhet, du behöver även besitta en god social förmåga.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut. Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Vi utökar vårt nätverk och kommer att höra av oss till dig när vi har ett arbete som matchar din behörighet och profil.

Ansök

Har du frågor om jobbet?
Kontakta mig!

Jonathan Boström

Jonathan Boström

Kandidatansvarig

Telefon: +46 73 351 27 56

E-mail: jonathan.bostrom@clwork.se

Liknande jobb (53) Visa alla

Verkar jobbet passa dig?Namn

Mini-CV, då kör vi!
Vad heter du?

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Kontakt

Tack! Hur kan vi
kontakta dig?

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Anställningar

Toppen! Kan du berätta lite kort om dina
två senaste anställningar?

Senaste anställningen

Tidigare anställning

Utbildning

Snart färdig! Vad har du för
utbildning(ar)?

Personligt brev

Sista nu! kan du berätta lite kort om dig
själv också?

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.
*Japp, dessa uppgifter är obligatoriska.

Hitta jobb & personal

Hej, det är jag som är {{ coworker_firstname }}!
Vad kan jag hjälpa dig med?

För jobbsökande

Jag söker jobb

Då har du hittat rätt!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.

* Japp, dessa uppgifter är obligatoriska

Vilken bra idé!
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av
oss så fort som möjligt.